MENU

Προφίλ εταιρείας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η A P BUS COACH HELLAS, είναι η επίσημη αντιπροσωπεία των λεωφορείων ΟΤΟΚΑR και VDL BUS & COACH στην Ελλάδα και παράλληλα ασχολείται με την εμπορία μεταχειρισμένων Λεωφορείων, με έδρα την Λ. Αθηνών 218 Αθήνα. Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και πώλησης γνήσιων ανταλλακτικών των παραπάνω οίκων. Και τα δύο εργοστάσια είναι σημαντικοί οικονομικοί πυλώνες των χωρών τους και χαίρουν Πανευρωπαϊκής αναγνώρισης και σημαντικού εύρους πωλήσεων.

Η εμπειρία μας στο χώρο ανατρέχει σε 25ετή ενασχόληση με το Λεωφορείο και πελατολόγιο που εκτείνεται σε όλο το φάσμα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο, από Τουριστικοί και Υπεραστικοί έως Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια και Ξενοδοχειακές μονάδες με 100άδες επιτυχημένες συνεργασίες. Καλύπτουμε και υποστηρίζουμε τα καινούργια λεωφορεία μας με πλήρες στοκ ανταλλακτικών και το δικό μας συνεργείο καθώς και με πανελλαδικό δίκτυο σέρβις και το όνομά μας στο χώρο αποτελεί εχέγγυο για σωστή καθοδήγηση στην αγορά μεταχειρισμένου.

Με συνέπεια, ευθύνη, σεβασμό προς τον πελάτη και παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας, έχουμε καταφέρει την διατήρηση υψηλού αποθεματικού επιπέδου στις αποθήκες μας περιλαμβάνοντας εκατοντάδες κωδικούς ανταλλακτικών ικανό να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες σας στον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο.

Κατανοώντας το πρόβλημα κάλυψης ανταλλακτικών στην Επαρχία και στα Νησιά, μπορούμε να σας στείλουμε οτιδήποτε χρειάζεστε, οποιαδήποτε στιγμή μας το ζητήσετε, οπουδήποτε εσείς θέλετε, μέσω ΚΤΕΛ, Ακτοπλοΐας, Μεταφορικών εταιρειών, και ταχυ-μεταφοράς, μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Η συνεχή διεύρυνση των υπηρεσιών και προϊόντων έρχεται να σφραγίσει την συνεργασία με τη Shell Hellas η οποία μας δίνει τη χαρά να σας προσφέρουμε σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές λιπαντικά για όλα τα μηχανικά μέρη του οχήματός σας. Προτείνετε δε ανεπιφύλακτα από την Daf  για τους κινητήρες της.

Παράλληλα λειτουργούμε ως κάθετη μονάδα με συνεργείο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη, με τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό,  όλα τα αναγκαία διαγνωστικά για τον εξοπλισμό του Λεωφορείου και με προσωπικό ειδικευμένο, πρόθυμο και με επαγγελματική προσέγγιση, που εγγυάται απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και ήρεμους ιδιοκτήτες.

Το αντικείμενό μας είναι αποκλειστικά το Λεωφορείο και το Πούλμαν  καινούριο και μεταχειρισμένο  και όλη μας η δραστηριότητα περιστρέφεται γύρω από αυτό. Η ομάδα μας είναι νεανική αλλά έμπειρη ενώ το γεγονός ότι ακόμη και η διεύθυνση της επιχείρησης είναι προσβάσιμη από όλο το πελατολόγιο διασφαλίζει γρήγορες λύσεις και άμεση ανταπόκριση.

Θα είναι χαρά για μας να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας και να προστεθείτε στην μακρά λίστα ευχαριστημένων πελατών μας.

Επικοινωνία

Ονοματεπώνυμο *
Παρακαλώ εισάγετε ονοματεπώνυμο
Email *
Τηλέφωνο
Σχόλια *
Παρακαλώ εισάγετε τα σχόλια σας
Ανεπιτυχής επαλήθευση
Υποβολή >
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ