MENU

Νέα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

OTOKAR NAVIGO T MEGA για το Ιδρυμα για το παιδί "Η Παμμακάριστος"

23 Ιανουαρίου 22
Ιδιαίτερη χαρά καθώς το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», ερχεται στην οικογένεια της AP Bus & Coach Hellas , με την παραλαβή ενός ολοκαίνουργιου
OTOKAR NAVIGO T MEGA, 35 θέσεων, χορηγία του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος".
Η παραλαβή του οχήματος έγινε στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νικόλαο Ρούσσο παρουσία του διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματος από τον κ. Νικήτα Καρδάση Γενικό Διευθυντή και την κα Πέννυ Πηττά υπεύθυνη Οικονομικού τμήματος της εταιρείας.
 
Τον Αγιασμό του οχήματος τέλεσε ο Σεβασμιότατος Έξαρχος Ελληνορύθμων Καθολικών, Εμμανουήλ Νιν και την  τελετή πλαισίωσαν, η Σεβαστή Αδελφή της Ιεράς Μονής Παμμακαρίστου Θεοτόκου Δωροθέα, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» κ. Νικόλαος Ρούσσος, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Φίλιππος Ντεβεντζής, η  Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Eιδική Σύμβουλος Διοίκησης & Ανάπτυξης του Ιδρύματος κα Kυριακή – Ιουλία Σταυρίδου, στελέχη της προμηθεύτριας εταιρείας του νέου οχήματος Bus & Coach Hellas, εργαζόμενοι και εξυπηρετούμενοι του Ιδρύματος.
Τη σεμνή τελετή τίμησε με την παρουσία της και η τοπική κοινότητα. Από το Δήμο Μαραθώνα – Νέας Μάκρης ο Δήμαρχος, κ. Στέργιος Τσίρκας  και από το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, κ. Γεράσιμος Βουδούρης.
 
To Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» είναι Ν.Π.Ι.Δ., μη κερδοσκοπικό, ειδικώς φιλανθρωπικό, που προσφέρει ειδική εκπαίδευση και προνοιακές υπηρεσίες σε παιδιά και νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία και άλλα κοινωνικά ελλείμματα, από το 1978 . Σήμερα εξυπηρετεί πάνω από 120 παιδιά και νέους που –εκτός από κοινωνικές ή /και μαθησιακές δυσκολίες- έχουν να αντιμετωπίσουν και προκλήσεις Διαταραχής Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) και νοητική αναπηρία.
 
Το ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (ΙΣΝ) ως σταθερός αρωγός και Μέγας Δωρητής του Ιδρύματος για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», συμβάλλει στη βιωσιμότητα του Ιδρύματος για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ». Συγκεκριμένα, εκτός της προμήθειας του νέου λεωφορείου, το ΙΣΝ συντέλεσε για την προσαρμογή παλαιών κτιριακών δομών μας στο υφιστάμενο ΚΔΗΦ (Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας) σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές, εξαιρετικά σημαντικά στην μακροπρόθεσμη οικονομική βιωσιμότητά του Ιδρύματος
Ευχόμαστε στους αγαπητούς ανθρώπους του Ιδρύματος Καλοτάξιδο το νέο λεωφορείο τους και να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο που θα δώσει ακόμα περισσότερες προοπτικές στο μεγάλο έργο που επιτελούν.

Επικοινωνία

Ονοματεπώνυμο *
Παρακαλώ εισάγετε ονοματεπώνυμο
Email *
Τηλέφωνο
Σχόλια *
Παρακαλώ εισάγετε τα σχόλια σας
Ανεπιτυχής επαλήθευση
Υποβολή >
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ